Månadens utgifter

Månadens utgifter

6 Mars

Månadens utgifter – Januari och Februari
Totalt: 29 523 kr

Då tänkte vi summera Januari & Februari med en liten återblick på vad vi haft för utgifter under månadernas gång.  Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Rocky – 1 943 kr
Mino – 402 kr
Tassel – 795 kr
Cammy & Ronja – 3 700 kr
Malte – 124 40 kr
Agria försäkring januari och februari – 7 000 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, kattsand etc.) – 3 243 kr

Fina Rocky som kom med sin partner Mino har kastrerats, chippats och fått båda sina vaccinationer. Han må vara en ung pappa men en riktigt duktig sådan.

Mino vår nyblivna mamma blev chippad och våra fina vänner på Torslanda Djurklinik gjorde ett gratis ultraljud på Mino i utbildningssyfte. De hade helt rätt angående antal bebisar och vi tackar så mycket för detta.

Tassel kom med sina syskon Prassel och Trollet och då han var enda pojken i kullen så såg vi till att han blev kastrerad. Trassel och Trollet söker fortfarande sitt föralltidhem ihop medan systern Prassel har flyttat till sitt föralltidhem.

Cammy och Ronja kom till oss efter att de hotades med avlivning. Det är mor och dotter som snart kommer söka sitt föralltidhem. Båda tjejerna har blivit kastrerade, vaccinerade och chippade.

Malte räddades från hemlösheten. Han uppskattades vara runt 7-8 år gammal och var i riktigt risigt skick när han kom in. Han hade en infektion och hög feber. Man tog flertalet prover och röntgade Malte. Man bestämde för att sätta in penicillin och vid återbesöket hade både febern och infektionen avtagit. Han har blivit piggare och lite tuffare. På fredag är Malte inbokad för kastrering, chipning och vaccination förutsatt att hans värden ser bra ut. 

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”