Månadens Utgifter

Månadens Utgifter

6 Oktober

Månadens utgifter – September

Totalt: 19 363 kr

Då summerar vi augustis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Sissi – 1 572 kr
Dina – 1 361 kr
Sture – 4 300 kr
Thunder & Shadow – 3 287 kr
Anita – 498 kr
Skyggis Trion – 900 kr
Skyggisfamiljen – 2 550 kr
Bästis – 846 kr
Alice & Elvis – 1 441 kr
Övriga utgifter – 2 617 kr

Sötaste Sissi som hittades utomhus helt utslagen, uttorkad och utmärglad kastrerades och fick sin andra vaccination. Hon har nu funnit sitt föralltidhem och vi önskar henne all lycka i framtiden.

Dina har även hon hittat sitt föralltidhem och har blivit kastrerad och fått sina vaccinationer.

Sture som haft sån otur med såren som inte läkt fick åka in på munoperation där man drog ut hans ena huggtand. Tandköttet var fruktansvärt svullen och tyvärr är det fortfarande lika svullet så stackars Sture måste tillbaka till veterinär för att undersöka om det kan finnas underliggande orsaker som orsakar svullnaden i Stures mun.

Thunder och Shadow fick problem med sina små magar och det blev så illa att det inte gick över med skonkost och medicin. Thunder fick åka in och ta avföringsprov men man hittade inget fel. Katterna är nu i sina föralltidhem och magarna verkar åter kommer överens med dem.

Anita står fortfarande på allergifoder så det fortsätter vi att köpa in. Vi inväntar fortfarande svar på hennes allergitester.

Vår lilla skyggistrio var inne för sinaförsta vaccinationer och chippningar. Då de var fruktansvärt oroliga valde man att vänta med hälsokontroll tills nästa besök då de även såg fina ut. Det är tre pojkar på cirka tio veckor som gjort stora framsteg i sin fristad.

Skyggisfamiljen bestående av mamma Beata och tre ungar har varit hos veterinär. Dessa katter är otroligt skygga men mamma katt uppskattas till cirka två-tre år medan ungarna är cirka åtta-nio veckor. Samtliga har vaccinerats och chippats men då de var så rädda avvaktar vi med att kolla kön till nästa besök.

Bästis som kom med sin son Ricardo har blivit kastrerad, Båda katterna skall bokas in för vaccination och sen kommer de börja söka sitt nya föralltidhem.

Blyga Alice och hennes unge som vi valt att kalla för Elvis efter att vi fått reda på kön har båda varit inne för andra vaccination. Alice har även kastrerats. Elvis är cirka sexton veckor gammal och båda kommer snart söka sina föralltidhem.

Summa summarum har vi i September månad haft utgifter på totalt: 17 922 kr exkl. medicin, och foder.

Tack vare Kattfondens Kastreringskampanj har vi fått bidrag på 3 129 kr.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”September”