Månadens utgifter

Månadens utgifter

1 Juni

Månadens utgifter – Maj

Totalt: 26 444 kr

Då summerar vi majs utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Eos – 3 450 kr
Rakshi – 2 757 kr
Arne – 6 806 kr
Maja & Findus – 2 960 kr
Miss Marple – 1 250 kr
Snövit & Co – 3 730 kr

Övriga utgifter: (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat, ersättning, kattsand) – 5 400 kr

Lilla Eos från kolonikatterna gör stora framsteg i sitt jourhem. Ett tag hade hon ett litet problem med hosta och andning så hon bokades in för kontroll. Man tog olika prover men troligen lutar det mest åt att lilla Eos har kronisk kattsnuva.

Rakshi som är en av Pumas bebisar fick åka till veterinären då hennes ena ben började växa inåt. Hon fick samt en remiss till en ortoped som kikade på benet. Man hittar inget fel och detta är inget som kommer påverka Rakshi den närmsta framtiden men tyvärr kan det leda till artros länge fram men det kan ju även hända att hon inte kommer att få några problem.

Arne som är en av våra seniorer kom med sin kompis Hulda. Vid första veterinärbesöket upptäckte man att Arne hade dålig tandstatus. Han bokades in för åtgärder och fick tid för återbesök efter ett par veckor. Allt såg okej ut men så började Arna spy ganska mycket. Han fick återigen träffa en veterinär som tog prover och rekommenderade skonkost som inhandlades. Arne blev ändå inte bättre trots skonkost och var i veckan inne igen för röntgen. Bilderna såg inte bra ut och man kunde inte på plats konstatera om det rörde sig om en tumör i käken eller inte. Vi väntar på ett andra utlåtande men är det en tumör som sträcker sig på båda sidorna av käken så går det inte att behandla eller bota utan Arne får leva ut sina sista år förutsatt att han mår bra och inte lider.

Maja & Findus fick sin sista vaccination, uppföljning på deras öronskabb och veterinärsbesiktning. Paret har du funnit sitt föralltidhem.

Miss Marple är det nog ingen som kommer ihåg men hon fångades med sina två ungar för två år sedan. Sedan dess har hon bott i sitt jourhem och det är först nu man fått henne såpass tam att man kunna ta med henne för kastrering.

Snövit och hennes små bebisar har fått första vaccination samt chippning. Alla bebisar förutom Smulan är döva liksom mamma Snövit.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter maj”

Bild på Snövits ena skönhet.