Månadens Utgifter

Månadens Utgifter

4 Juli

Månadens utgifter – Juli

Totalt: 31 594 kr

Då summerar vi julis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Just nu har vi många kattungar samt katter med speciella matbehov så därför går det åt mycket specialmat samt sand vilket är väldigt kostsamt.

Pricken – 3 530 kr
Nala & co – 2 217 kr
Morris – 5 155 kr
Kiki – 747 kr
Arne – 290 kr
Ewa & Jane – 1 590 kr
Snövit & co – 2 890 kr
Övriga utgifter – 15 175 kr

Pricken som är en av Snövits små började halta och verkade ha jätteont. Vi kunde inte chansa och bokade tid hos veterinären som röntgade. Tack och lov fann man inget och dagen efter var Pricken som vanligt.

Nala kom till oss med hennes fyra bebisar när de endast var ett par veckor gamla. Samtliga katter har fått sin första vaccination och blivit chippade.

Morris är en herrelös katt som vi i jakt på en annonskatt lyckades fånga in. Damen som matade honom tror ha sett honom gå hemlös i många år. Morris togs direkt till veterinären där han kastrerades, vaccinerades och chippades. Man tog även prover på Morris och alla hans värden såg bra ut. Han är en mycket skygg katt som kommer att behöva mycket tid innan han börjar lita på oss människor.

Kiki vår fina panter hittades irrande utanför ett stor köpcentrum alldeles allena. Hon har sen dess vart trygg i sitt jourhem och fått sin första vaccination och blivit chippad.

Arne vår gamle goding har haft ett veterinärsbesök för att bestämma hur man skulle gå vidare med hans specialkost och bestämde att man skulle fortsätta. Arne som söker föralltidhem med sin kompis Hulda har tyvärr fått noll intresse. Vi fortsätter att dela deras annons.

Ewa & Jane är katter från vår sista koloniinfångning där över tjugo katter fångades. De har varit inne och fått sin andra vaccination och även lite manikyr. Tjejerna gör stora framsteg men är inte riktigt redo att flytta ännu.

Snövit har äntligen blivit kastrerad och hon och hennes fyra bebisar fick sina andra vaccinationer. Alla ungar har flyttat till sina föralltidhem medan Snövit fortfarande söker.

Övriga utgifter är för skabbmedel, avmaskning, mediciner, sand, specialfoder etc.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”