Månadens utgifter i April

Månadens utgifter i April

3 Maj

Månadens utgifter – April

Totalt: 27 428 kr

Då summerar vi aprils utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Allan & Bengan – 820 kr
Fritz – 9 971 kr
Maja & Findus – 3 163 kr
Hjalmar – 1 930 kr
Chewie & Solo – 702 kr
Lissie – 351 kr
Hulda – 2810 kr
Mini & Puma – 2 983 kr
Övriga utgifter: 4 698 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 4 150 kr

Allan & Bengan har fått sin andra vaccination. Lycka för killarna som har adopterats av sitt jourhem.

Finaste Fritz som är en speciell katt har med sin kompis Fanny hittat ett för alltid jourhem. Fritz har dock fått problem med kisseriet och efter besök hos veterinär kunde man konstatera kristaller i blåsan. Han har vart på återbesök och mår mycket bättre men han kommer få fortsätta ta prover med jämna mellanrum. Vi har köpt in specialfoder till Fritz som ska hjälpa att förhindra att kristallerna kommer tillbaka.

Kompisarna Maja & Findus som kom till oss har vart hos veterinären. Maja & Findus har fått sin första vaccination och Maja har blivit kastrerad och chippad.

Hjalmar vår fina kämpe fick bara några nätter i trygghet innan hans lilla kropp gav upp. Vi blir så ledsna att vi inte fick veta om Hjalmar tidigare då han faktiskt kunde haft en chans att överleva. Sov i ro Hjalmar.

Killarna Chewie & Solo har fått sin andra vaccination och är därmed helt klara. Killarna väntar snällt på sina nya föralltidhem.

Lissie har fått sin andra vaccination och lycka för tjejen som hittat sitt nya föralltidhem.

Hulda som bor med sin kompis Arne har även hon haft problem med kisseriet och fått åka till veterinär för undersökning och provtagning. Det visade sig att det var en inflammation och tjejen medicineras nu för det och vi hoppas på snabb återhämtning.

Puma & Mini (mor och dotter) var båda högdräktiga och fick komma till samma jourhem då vi inte hade hjärta att separera dem. Mat, sand och ersättning inhandlat. Tillsammans har tjejerna fått fem underbara småttingar som de delar vårdnaden om.

Övriga utgifter är för skabbmedel till samtliga kolonikatter, antibiotika och allergifoder.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”

Bild på Mini och Puma med deras små