Månadens Utgifter

Månadens Utgifter

1 November

Månadens utgifter – Oktober

Totalt: 80 282  kr

Då summerar vi oktobers utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Leon & Simba – 800 kr
Hera – 7 772 kr
Fanny – 5 268 kr
Kiki – 1 393 kr
Puma – 440 kr
Bonnie + 4 bebisar – 5 040 kr
Morris – 8 505 kr
Kattungarna – 12 000 kr
Stella – 440 kr
Taylor – 925 kr
Bruno – 1 690 kr
Rut & Ruffsan – 3 500 kr
Luca & Leona – 3 747 kr
Siri – 7 312 kr
Prassel, Trassel & Trollet – 3 290 kr
Agria försäkring – 3 180 kr

Övriga Utgifter (skabbmedel, avmaskning, medicin, specialfoder, kattmat,  kattsand, etc. ) – 14 980 kr

Leon & Simba är gosekillarna som snällt väntar på sitt föralltidhem har båda fått sin årliga vaccination.

Hera en av våra mysiga koloni atter fick som en del av de andra katterna problem med andningen. Många tester togs samt röntgen och tyvärr ser det ut som att Hera eventuellt drabbats av astma. Hon medicineras nu och kommer om cirka en vecka få åka på återbesök. Man såg även förkalkningar i hennes lever så hon står även på specialkost.

Fanny som är en av våra katter som bor i föralltidjourhem tappade aptiten och ville inte äta. Man misstänkte munnen så hon bokades in hos veterinär. Där hittade man en mjölktand som ställde till det för hennes bett som man drog ut och det verkar ha gjort susen för Fanny mår mycket bättre!

Kiki vår lilla goding har kastrerats och lycka för Kiki som adopterats av sitt jourhem.

Puma som nu fått ett föralltidhem fick sin andra vaccination.

Bonnie och hennes 4 söta ungar har vart och fått alla sina vaccinationer och chippats.

Morris vår gamlaskrutt som inte gjorde en fluga förnär togs in på en hel kontroll då vi misstänkte att han inte mådde så bra. Alla tester togs och även röntgen som visade att Morris var full av artros.

Åtta kattungar som räddades från avlivning har samtliga vaccinerats, chippats och kastrerats.

Stella har fått sin andra vaccination och även hon flyttat till sitt föralltidhem.

Taylor som är en av de åtta kattungar som räddades vaknade med ett väldigt rött öga. Hon togs till veterinär som konstaterade ögoninflammation som hon nu behandlas för.

Bruno vår lille herre har kastrerats, vaccinerats och chippats. Bruno har adopterats av sitt jourhem.

Rut & Ruffsan räddades från mycket olämpliga förhållanden med tre kattungar. Tjejerna har kastrerats, vaccinerats och chippats.

Luca & Leona kom till oss som två små skuggor som hade lämnats utomhus att klara sig själva. Båda katter var rädda för oss människor men efter att ha hamnat i jourhem med en fantastisk jourmatte och supersnälla katter så gör de sakta men säkert framsteg. Syskonen har kastrerats, vaccinerats och chippats. De kommer snart söka föralltidhem ihop.

Siri vår gullunge som bor med Frans har tyvärr fått forl i två tänder så de har nu dragits ut och hon har fått en rejäl tandsanering.

Syskonen Prassel, Trassel & Trollet som räddades från en farlig arbetsplats med dåliga levnadsförhållanden har fått bli undersökta och fått första vaccination och chip. Dom skötte sig jättebra hos veterinären.

Vill man skicka ett bidrag går det bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”

Bild på söta Prassel, Trassel och Trollet