Superakut insamling för Tassens Katthjälp

Superakut insamling för Tassens Katthjälp

3 November

Superakut insamling för Tassens Katthjälp

Vi vet inte riktigt vart vi ska börja och detta känns så jobbigt men Tassens ligger riktigt risigt till ekonomiskt och ja det är väl vårt fel eftersom vi har försatt oss i denna situation men det är endast för att vi inte kan säga nej. ALDRIG och det biter oss i baken nu. Hur ska vi med gott samvete kunna säga nej till skadade, hemlösa och katter som hotas av avlivning? Hur ska vi kunna gå och lägga oss och veta att djur far illa och kommer att skjutas? Nej det går inte. Att ens tänka tanken är omöjligt.

Tassens Katthjälp har nu vart med ett par år och som många andra föreningar har vi det otroligt kämpigt och någon gång tar det även slut för oss. Det är inte vad vi vill!!!

Vår ekonomi är körd i botten och vi har knappt pengar nog att betala räkningar, mat eller medicin. Vi vill fortsätta vår kamp för hemlösa katter men utan ekonomin är det omöjligt. Vi vill säga ja men om vi inte hittar nya hem till våra katter som söker så kan vi inte ta emot fler.

Som sagt har vi verkligen tagit oss vatten över huvudet och kan vi inte stabilisera vår ekonomi kommer vi att behöva ta privatlån för att betala kommande räkningar. Det skulle dock betyda slutet för Tassens Katthjälp då vi helt enkel inte kan fortsätta om vi drar på oss privata skulder. Det skulle endast hjälpa för stunden men vi kommer alltid ligga back och det kan vi inte göra. Vi måste tänka på katternas bästa som vi alltid gör.

Vi vet att vi ofta ber om bidrag men det är ju faktiskt för att kunna hjälpa katter från hemlösheten, från att lida och gå ute i kylan, skadade och oönskade.

Nu behöver vi er hjälp för att rädda oss. För att Tassens Katthjälp ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Vi är inget utan er men vi har kommit till en punkt där det verkligen är break eller make som gäller och vi vill fortsätta men just nu känns det som att det bara blir värre och värre och vi vet inte vad vi ska ta oss till. Vi har fortfarande orken och viljan att fortsätta och vi är inte redo att hänga upp hatten och vi kommer kämpa in i det sista men vi behöver er hjälp mer än någonsin.

Än så länge har vi i år redovisat över 350 000 kr och endast i oktober månad hade vi utgifter på över 80 000 kr. Vi klarar inte mer!

Snälla hjälp oss att fortsätta vårt arbete med att höja katternas status och minska antalet hemlösa katter i Sverige!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”akut hjälp”