Månadens Utgifter April

Månadens Utgifter April

3 Maj

Månadens utgifter – April
Totalt: 8 164 kr

Då summerar vi vad vi haft för utgifter under april månad.
Detta är något vi kommer försöka göra varje månad så ni får en liten uppställning.

Frans – 2 179 kr
Anita – 731 kr
Skrutten (Rafael) – 808 kr
Sebastian – 3638 kr
Elias – 808 kr

Tack vare Kattfondens generösa kastreringsbidrag har vi fått hjälp med 1 616 kr.

Älskade Frans har åter vart hos ögonspecialist. Man kan nästan med säkerhet säga att Frans har en åkomma som heter blefarit. Frans får nu kortisontabletter i låg dos och vi håller tummar och tassar att det nu vänder för Frans. Han har återbesök inbokat 26/5.

Anita har vart och tagit stygn efter sin biopsi, fått sin andra vaccination samt börjat på allergifoder. Hennes biopsiresultat visade inga tumörer eller infektioner utan hon har fått diagnosen hypersensitiv allergi. Nästa steg för Anita är att ta reda på om det är foderallergi eller pollen/kvalster. Detta görs via elimineringsmetoden.

Skrutten som numera heter Rafael har vart hos veterinär och kastrerats, vaccinerats chippats. Han är uppskattningsvis tio år gammal och tyvärr har han kronisk kattsnuva. Han gör pyttesmå framsteg i jourhemmet men han är en speciell katt som behöver det där lilla extra.

Sebastian som börjat vingla med ena bakbenet fick åka in för undersökning och röntgen. Röntgen visade förslitningar på benet och vi fortsätter att diskutera hur vi bäst kan göra för att hjälpa Sebastian.

Elias som är vårt senaste tillskott har vart inne för kastrering, vaccinering samt chippning. Hans ålder uppskattades till cirka sju år och han är för övrig frisk. Denna kille gör superstora framsteg i sin fristad och vi är övertygade att han kommer bli en jättegosig kille snart.

Vill man skänka en slant går det givetvis bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”April”