Månadens utgifter för Januari

Månadens utgifter för Januari

1 Februari

Månadens utgifter – Januari

Totalt: 35 106 kr

Då summerar vi januaris utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Spio – 1 000 kr
Morris – 3 972 kr
Leo (Fd Räkan) – 1 940 kr
Selene + Oliver – 3 400 kr
Ottiz – 3 494 kr
Fanny – 1 680 kr
Flisan – 8 602 kr
Sammy & Shekina – 704 kr
Anita – 3 064 kr

Övriga utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand & försäkring) – 7 250  kr

Spio kommer från kolonikatterna och har kastrerats, vaccinerats och chippats. Hon bor nu med en av sina kompisar från kolonin i jour.

Morris vår fina kille som kom i retur till oss upptäckte man vi ett veterinärsbesök att han hade problem med hjärtat. Han har nu genomgått ett ultraljud på hjärtat och äntligen funnit sitt föralltidhem. Lycka till Morris!

Leo (fd Räkan) kom till oss i extremt dåligt skick. Han blev inlagd på dropp och tillbaka fick vi en helt annan katt. Leo har kastrerats, vaccinerats x 2 och chippats. Även denna goa kille har funnit sitt föralltidhem.

Selene och Oliver är även dem från kolonikatterna. Dom har båda kastrerats, vaccinerats och chippats. På Oliver togs lite extra prover.

Ottiz vår sötnos var precis redo för adoption när han blev riktigt dålig i magen. Vi pausade hans annons då vi behövde lämna flera avföringsprover och för att han behövde äta skonkost. Alla prover såg bra ut och Ottiz flyttade till ett nytt jourhem som nu även adopterat lillkillen.

Fanny som bor med sin bästis Fritz har blivit kastrerad. Paret söker fortfarande sitt föralltidjourhem.

Flisan som troligen är mamma till Fanny och Fritz fick åka akut till Blå Stjärnan då magen svullnade upp men efter röntgen och tester kunde man konstatera att det inte var något att oroa sig för.

Sammy och Shekina har blivit vaccinerade och chippade. Tjejerna hittade sitt nya föralltidhem snabbare än snabbast. Lycka!

Anita som äntligen blivit adopterad få genomgå en sista undersökning och besiktning innan hon togs över av sin nya ägare.

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter