Månadens Utgifter för Mars

Månadens Utgifter för Mars

2 April

Månadens utgifter – Mars

Totalt: 36 841 kr

Då summerar vi Mars utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små…

Snövit – 1 230 kr
Sarah – 5 975 kr
Escobar – 4 610 kr
Elvis & Uno – 940 kr
Allan & Bengan – 700 kr + 820kr
Cissi – 6 461 kr
Milo – 1 650 kr
Lissie – 352 kr
Tösen – 2 439 kr
Sotis & Pelle numera Chewie & Solo – 1 672 kr
Agria försäkring – 2 995 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand) – 6 997 kr

Snövit som har fått fyra bebisar förra veckan var hos veterinären innan födseln för en undersökning och blivit chippad. Snövit är helt döv och har nedsatt syn på ena ögat.

Lilla Sarah som blivit adopterad av sitt jourhem har fått sin sista sin vaccination. För några veckor sedan började Sarah bete sig märkligt så hon fick en akuttid där massvis med prover togs. Alla såg bra ut och Sarah har återgått till det normala.

Escobar har fått immunterapisprutor beställt.

Uno och Elvis fick sin sista vaccination och väntar snällt på att deras för alltid hem ska hitta deras annons.

Allan och Bengan blev kastrerade, chippade och vaccinerade. Dom har även hunnit få sin andra vaccination. Deras annons ligger ute och de väntar på sitt föralltidhem.

Cissi vår sötnos från kolonikatterna gör stora framsteg i sitt jourhem. Hon har i mars månad varit hos veterinären för att få en munsanering och åtgärda hennes tänder. Hon har även varit inne för att spola rent sina öron.

Milo den ståtliga Savannakatten har nu vart på sitt sista återbesök för hans polyp i örat och vi kan med glädje meddela att han blivit adopterad av sitt jourhem.

Lissie har fått sin vaccination.

Tösen som hittades i ett ensligt område har trots flertal efterlysningar inte hittat sin ägare. Hon åkte in för kastrering men var då alldeles för stressad så lugnade medicin fick skrivas ut och nu är hon äntligen kastrerad och fått sin sista vaccination. Hon kommer snart att söka ska sitt föralltidhem.

Sotis & Pelle numera Chewie & Solo fick komma till Tassens och har blivit kastrerade, vaccinerade och chippade. Ungkillarna som är supersöta och trevliga kommer snart att söka föralltidhem.

Övriga utgifter är för skabbmedel till samtliga koloni katter, antibiotika och allergifoder.

Vill man skicka ett bidrag går det bra
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”månadens utgifter”

Bild på Snövits ena bebis Eivor!