Månadens Utgifter Juni

Månadens Utgifter Juni

29 Juni

Månadens Utgifter Juni

Totalt: 39 642 kr
Maskmedel etc. är inte medräknat

Utgifterna är mer än vad vi klarar av.

Då summerar vi junis utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Sonic – 1 652 kr
Otto – 954 kr
Escobar – 2 720 kr
Mira – 13 758 kr
Nala – 688 kr
Sture – 10 994 kr
Frans – 3 059 kr
Kattfamilj (Mimmi, Penny, Robin och Nemo) – 2 817 kr
Övriga utgifter – 3 000 kr

Sonic som endast var runt året när hon kom till oss hade synts ute i cirka sex månader medan man efterlyste ägare. När man inte fick napp kontaktades vi på Tassens. Sonic har kastrerats, vaccinerats och chippats.

Otto, vår lilla Skeppskatt som kämpat med sina bölder har äntligen blivit kastrerad och efter han blev av med sina bölder blev han en otroligt kelen liten pojke.

Escobar försätter med sin immunterapi för hans allergier så nya sprutor är inhandlade.

Mira lämnades in på en djurklinik då man hittade henne blödande från nos och mun. Först misstänkte man ett fall men sedan insåg man att Mira hade skurit sig i gommen. Den lilla tjejen var extremt undernärd och uttorkad och fick läggas in. Vi lyckades spåra ägaren men hon ville inte behålla Mira och överlät henne och systern Nala till oss. Tyvärr fortsatte Miras otur och hon blev apatisk och vägrade äta. Hon fick läggas in akut på djursjukhuset med dropp tills hon mådde bättre.

Nala som är Miras syster har blivit vaccinerad och chippad.

Sture vår stackars lilla gubbe troddes inte klara sig en längre period. Hans infektionsvärden bara ökade med varje blodprov medan vikten rasade. Vi fortsatte att kämpa för Sture och det är vi glada att vi gjorde för vid sista blodprovet var alla värden normala och förutom att Sture behöver genomgå en större munoperation är han i princip friskförklarad.

Frans fick åka in akut då hans öga svullnade upp och hans allmäntillstånd blev negativt påverkat. Allt bottnar i hans diagnos Blefarit och man fortsätter att behandla när det är som jobbigast.

Vårt senare tillskott familjen Mimmi, Nemo, Penny och Robin har varit hos veterinär för sina första vaccinationer och chippningar.

Tack vare Kattfondens generösa bidrag har vi fått hjälp med 4 982 kr.

Vill man skänka en slant gåt det givetvis bra!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Juni”