Akut Nödrop!!!

Akut Nödrop!!!

1 Juli

Uppdatering
Mirjam som är en liten dam ligger inne med dropp då hon är extremt uttorkad. Hon uppskattas vara mellan 5-8 år. Hennes munstatus är INTE bra och hon är förstoppad. Hon kommer mest troligen ligga kvar under natten för att se till att hon börjar äta själv.

Akut Nödrop

Fristad sökes i Göteborg

Sent igår fick vi ett meddelande från upphittaren som hade hittat en utslagen katt vid sin kolonilott. Katten var orkeslös, väldigt avmagrad och tovig. Katten var så trött att upphittaren utan problem kunde bära katten 1,5 km för att kunna ta in den i sitt badrum.

Katten är INTE chippad. Hon verkar ha ont i höger höft som måste undersökas men är en otroligt kelen och pratglad kisse trots ett jobbigt dygn i gårdagens värme.  Vi har nu hämtat missen och kört till vår veterinär där hon har lämnats in för kontroll och eventuell vätskeersättning och vi inväntar uppdatering. 

Medan denna stackars liten är i trygga händer hos veterinär så åker vi på nästa uppdrag för att försöka fånga in en kattfamilj bestående av mamma och fem ungar.

Vi har fullt upp! Kan ni ställa upp som tillfälligt hem till denna vackra pälsboll skicka pm och berätta vad ni kan erbjuda. Ett tillfälligt hem ska vara förberett på att kunna ta hand om katten över sommaren. Ett plus är om det tillfälliga hemmet har tillgång till bil.