Megaakut Nödrop II

Megaakut Nödrop II

3 Juni

Uppdatering Sture!

Sture som vi kallar denna goding är INTE chippad. Sture är en hane med mycket små kulor eller inga. Åldern är ännu inte fastställd men vi jobbar på det.

Enligt veterinär är han mycket mager och uttorkad och ligger inne över natten för observation och vätsketerapi. Han kommer behöva drän i både panna och i hans kind och misstanke om att han gått ute länge är stor. Skadorna har inte uppstått över natten och någon granne misstänker att han setts redan förra året. Vi får mer info om skadorna imorgon. Vi kämpar på för Sture och är tacksamma för att ni hjälper till.

Akut nödrop/Insamling/Fristad sökes akut

Katt på väg till veterinär.

Nu i eftermiddag fick vi ett nödrop om denna katt i mycket dåligt skick som vistats runt en sommarstuga den senaste veckan. Katten är enligt upphittaren svag, undernärd och full av sår.

Vi har FULLT men ingen annan av de föreningar de kontaktat kunde hjälpa. Vi har nu åkt två timmar en väg för att hämta katten och är på väg hemåt med en aning sur kisse. En del sår i ansiktet och lite väl tunn. Vår veterinär kan ta emot till klockan 21:00 ikväll så vi skyndar så fort vi kan och hoppas att vi hinner i tid.

Vi har en lösning inatt men mitt i all kaos inser vi att vi inte har några tillfälliga hem lediga och imorgon sitter vi rent ut sagt i skiten. Har vi någon som kan ställa upp som tillfälligt hem? Har man andra djur ska där finnas ett separat rum där katten kan vistas i ett par veckor framöver.

Skicka pm om ni kan hjälpa med ett tillfälligt hem.

ALLA bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”akut”