Nyheter Insamling/Uppdatering

Nyheter Insamling/Uppdatering

14 April

Misärmammorna

Fristad LÖST till alla mammor och Feliz

I söndags fick vi ett extremt nödrop angående 28 okastrerade katter som bodde tillsammans i en lägenhet. Många föreningar har gått in för att hjälpa men då de fem katthonor vi tagit oss an är hög räktiga vädjade nödroparen att vi skulle ta dessa omgående. Alla honor är mellan sex-tio år gamla och i riktigt kasst skick. De var supermagra, har massor med var och klet i ögonen samt munproblem.

De luktade SÅ illa. De var täckta av avföring och urin. Tjejerna är nu i säkerhet och nu är de rena och kommer aldrig gå hungriga igen. Tre bebisar födda varav en som var så liten och svag att trots stödmatning inte klarade sig.

Shekina ca sex år har fått tre kattungar. En klarade sig inte och de andra kämpar på och går upp i vikt.
Alba ca tio år och högdräktig. Visar aktivitet som tyder på att födsel är nära.
Tindra ca tio år och högdräktig. Visar aktivitet som tyder på att födsel är nära.
Rosabella ca sex år högdräktig.
Ashera ca sex år högdräktig.

ALLA katter ska givetvis till veterinär men då de alla visar signaler på födsel vill vi inte utsätta dom för stress. Alla kommer att tas till veterinär (även ungarna) och under tiden får vi support med veterinärsfrågor över telefon.

Vi ska även hjälpa Feliz som är en av de okastrerade hanarna på tio år. Han ska bokas in för undersökning, kastrering, vaccination samt chippning. När alla bebisar kommer så kommer det bli fullt hus för oss så ALLA bidrag välkomnas enormt mycket.

Swish 0761900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”Mammorna”

Bild på mamma Shekina med Alba som vaktar den nyblivna mamman.