Ottiz söker jourhem

Ottiz söker jourhem

10 Januari

Ottiz söker jourhem i Göteborg

Vi får dra tillbaka Ottiz sökande efter ett föralltidhem en tid framöver.

Ottiz hade mycket mask i magen och diarré när han kom till oss och vi fick behandla flera gånger för att det skulle bli bra. Eftersom han i flera veckor har varit bra i magen trodde vi att hans bekymmer var över men så fel vi hade.

Igår kväll blev han dålig igen och nu på morgonen var han trött och hängig. Ville inte äta och han är alltid först fram till maten. Jourhemmet fick direkt en tid hos veterinären och vi har tagit prover som skickats på analys så vi kan utesluta olika sjukdomar. Veterinären misstänker att Ottiz har en obalans i tarmen som behöver lite hjälp med att läka ut. Han är därför satt på en strikt diet under minst två månader.

Han söker därför efter ett nytt jourhem som har max en katt till. Jourhemmet han bor i nu har redan flera katter med speciella behov som gör det svårt att se till att han endast äter sin mat. Ska han vara ensamkatt så behöver jourhemmet vara hemma mycket då han är en väldigt social liten kille. Det kommer att bli flera veterinärbesök så jourhemmet behöver ha bil för att ta sig till veterinär.

Om Ottiz
Ottiz är en supergullig och busig kille på åtta månader. Han vill vara med överallt och älskar att bli borstad. Älskar uppmärksamhet. Går på lådan men behöver hjälp med lite trimning bak då pälsen är lite yvig.

Tassens katthjälp kommer bekosta all hans mat och eventuella mediciner. Kan ni ställa upp som jourhem? Skicka ett PM och berätta mer om er?