Redovisning Otto, Sonja, Frans och Anita

Redovisning Otto, Sonja, Frans och Anita

28 Maj

Redovisning Otto, Sonja, Frans och Anita

Totalt belopp: 7 122 kr

Otto (2 200 kr) var egentligen inbokad för kastrering men sent kvällen innan upptäcktes ännu en spräckt böld på Ottos andra sida. Troligen har bölderna på vardera sida varit sammankopplade men när den enda brast flyttas mycket var över till den andra.

Istället för kastrering fick stackars Otto istället ett drän insatt. Dränet får ui sitta tills början på nästa vecka och vi håller alla tummar och tassar att Ottos sår läker fint så han kan bli kastrerad.

Sonja (2 688 kr) som är vår lilla goding lämnades in för munsanering. Hon hade tandsten och lite inflammation som man nu gjort rent. Ingen forl tack och lov!

Frans (955 kr) var på återbesök hos ögonspecialist och tyvärr har vi inga större nyheter. Han har fortsatt problem med sina ögon, främst kring ögonen där huden är inflammerad. Nu ska vi prova med penicillin lokalt i ögonen som vi inte provat innan. Om han reagerar negativt så avbryter vi direkt annars kör vi på i 14 dagar.
I nuläget kan man inte göra något åt hans tårkörtel då ytterområdet först måste behandlas och läka innan en eventuell operation är på tapeten. Vi har även köpt en len och kylande salva att försiktigt torka med då det nog svider en del. Trots Frans problem så är han vid gott mod och humör och älskar att leka och mysa med sina vänner. En riktig knasboll vår Frans.

Anita (1279 kr) har varit inne hos veterinär för att titta över hennes sår som blossat upp igen. Hon går återigen på kortison och fortsätter med sitt allergifoder.

Det är mycket utgifter just nu och vi har det kämpigt och alla bidrag tas tacksamt emot.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”gåva”