Redovisning/Uppdatering Frans

Redovisning/Uppdatering Frans

19 Februari

Redovisning/Uppdatering Frans

Dagens belopp: 3 119 kr

Igår har Frans ÄNTLIGEN varit på sitt efterlängtade veterinärbesök för att försöka spola hans tårkanaler. Det positiva i dagens ”operation” är att man lyckades man spola rent en kanal i varje öga helt fritt. D.v.s. två av fyra kanaler.

Varje öga har två tårkanaler. En up till och en nedtill. Som ni kan se på bilden på Frans vänstra öga så är båda kanaler öppna och där flödar vätskan fritt mellan kanalerna men inte ut i nosen.

På det högra ögat så är det totalt stopp i nedre tårkanalen medan den övre är öppen och vätskan går ner i nosen. Kan det vara så att Frans är född med bara tre tårkanaler? Ja, den chansen finns.

Nu avvaktar man för att se om spolningen hjälpt innan man bokar röntgen. Frans fortsätter med antibiotika och kortison. Hans njurprover inför skiktröntgen var bra så han är redo för röntgen när det är dags.

Tack till er alla som stöttat Frans och fortsätter att göra så. Denna levnadsglada kille vill inget hellre än att bli bättre för att sedan hitta sitt för alltid hem med sin syster Siri.

Nospussar från Frans!