Vila i Frid Älskade Sven

Vila i Frid Älskade Sven

18 Februari

Vila i Frid Älskade Sven

Finaste Sven som visade sig vara allvarligt sjuk har nu fått vandra över regnsbågsbron där han slipper att känna smärta.

Sven räddades efter en vädjan från upphittaren som upplevde att hemlösa Sven hade svårt att andas och vi tog in Sven direkt.

Trots att alla hans prover såg bra ut så blev Sven allt sämre och sämre och då Sven var otroligt skygg blev han även väldigt stressad vilket drastiskt försämrade hans andning. Vi fick akuttid till Sven men tyvärr var hans problem mycket mer allvarliga än vad vi hade kunnat ana och Sven hade lidit otroligt mycket.

Sven hade drabbats av en mycket kraftig öroninfektion i båda öronen. Infektionen gick långt ned i örat och hade sannolikt pågått en längre tid, vilket hade gett påverkan på örats inre strukturer och Svens hörsel. En öroninflammation av denna omfattning är otroligt smärtsam och Sven visade att han hade väldigt ont.

Den intensiva behandling, åtgärder och täta återbesök som detta skulle krävas skulle inneburit en extremt stor stress i Svens liv och prognosen för att han skulle bli helt återställd var mycket dålig. Sven hade utöver detta även luftvägsproblem, tung andning och fruktansvärt mycket problem med munnen.

På grund av detta togs beslutet att Sven skulle slippa lida och har nu fått vandra över regnbågsbron. Vi känner oss ledsna, uppgivna och våra hjärtan blöder för Sven. Det enda vi kan trösta oss med är att Sven fick komma in i tryggheten. Sven fick känna hur det kändes att bli älskad och det var just det Sven var, otroligt älskad!

Godnatt finaste Sven, alltid i våra hjärtan och alltid vid vår sida.