Redovisning/Uppdatering Jill

Redovisning/Uppdatering Jill

10 Maj

Redovisning/Uppdatering Jill

Belopp: 4 345 kr

Lilla älskade Jill var det verkligen kritiskt för.
Ett tag trodde vi inte hon skulle klara sig.

Nödroparen hade sett henne vid två tillfällen och katten hade varit mycket reserverad och apatiskt. Vi instruerade nödroparen att ställa fram en matstation och planerade att fånga in henne. Igår morse låg hon på nödroparens altan helt utslagen. Vi skyndade till veterinär som la in henne akut.

Hon var extremt utmärglad med en vikt på endast två kilo och enormt uttorkad. Hon har legat inne med dropp som hon svarat bra på. Igår morse sederades hon för en noggrann kontroll samt ett bad då hon var nedkletad med avföring och kiss. Hon hade även en klo som hade växt in i hennes tass och skapat infektion. Hennes mun är i bedrövligt skick och mycket behöver åtgärdas. I lördags kunde man inte ta blodprover då hon var för uttorkad men igår kunde man. Allt såg okej ut förutom hennes sänka som låg på 108 (den ska ligga på under 10).

Hon hämtades igår och får vila upp sig och bli stark. Vi har även fått köpa flytande föda ifall att hon inte kommer igång och äter själv och vi måste ”tvångsmata” henne. Denna dam är cirka 14-15 år gammal och tros har haft det tufft en längre tid.

Vi ska på återbesök för att ta ny sänka om en vecka.

Vi har enorma utgifter just nu så ALLA bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Jill”