Redovisning/Uppdatering Prinsessan

Redovisning/Uppdatering Prinsessan

10 Maj

Redovisning/Uppdatering Prinsessan

Belopp: 22 591 kr inklusive specialfoder
Medicinkvitton kommer och den riktiga fakturan kommer digitalt till oss under eftermiddagen och då kommer vi att lägga ut den på fb-sidan.

Efter tre nätter på Blå Stjärnan får hon ÄNTLIGEN komma hem. Denna lilla prinsessa har inte haft det lätt. Sent i fredags fick vi detta nödrop när upphittaren var på väg till Blå Stjärnan med en utmärglad, uttorkad katt med ett stort sår på magen. Vi åkte direkt till Blå Stjärnan och betalade en deposition så att hon kunde läggas in och påbörja behandling.

Den lilla dam som tros vara runt tio år vägde endast 1,9 kilo och orkade knappt stå på benen. Hon lades in på dropp, antibiotika och smärtlindring. Dagen efter sederades hon och man rengjorde och sydde ihop såret som inte verkade vara en färsk skada och relativt ytligt. DOCK var henne hud väldigt skör och det är stor sannolikhet att såren kan gå upp igen.

Trots allt så är Prinsessan pigg och alert men man oroar sig för hennes vikt samt att hon har kaliumbrist. Man har innan hon skrivits ut gjort ett till kaliumtest och även passat på att ta blodprov för sköldkörteln. Hon har ganska dålig tandstatus men tills hon har repat sig, läkt från operation samt gått upp i vikt kan vi inget göra.

Älskade lilla vännen skickar massa nospussar och tackar så mycket för att bidrag och all kärlek hon fått!

Vi har det ENORMT tufft med ekonomin just nu så ALLA bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Prinsessan”