Redovisning/Uppdatering Lucky

Redovisning/Uppdatering Lucky

4 Mars

Redovisning/Uppdatering Lucky

Belopp: 21 088 kr

Som ni redan kanske hade hunnit läsa bland kommentarerna i våra tidigare inlägg fann vi Luckys ägare dagen efter att vi hade hämtat och kört henne till Blå Stjärnan. Lucky som hade tagit sig igenom ett hål balkongnätet och sedan ramlat ned från balkongen.

Lucky har genomgått en väldigt stort operation och kommer att kräva mycket eftervård och besök hos rehabilitering så ville hennes f.d. ägare göra det som blev bäst för Lucky och valde då att överlåta hennes till oss.

Den f.d. ägaren hade en försäkring på Lucky som vi efter många om och men fick hjälp med av försäkringsbolaget vilket vi är otroligt tacksamma för. Vi vill även skicka ett stort tack till Frusna Tassar som förde över 11 000 kr från den insamling de skapade åt Lucky.

Vi är enormt tacksamma till våra följare som ställer upp i vått och torrt för att kunna rädda dessa små liv. Det betyder allt för oss men det betyder mest för våra katter.

Lucky är en enormt och otroligt kelen katt som verkar ha glömt att båda hennes ben var brutna. Hon är tacksam och trött men är helt galen i att få uppmärksamhet och gos. Lucky ska tillbaka för återbesök om ett par veckor och samt ta bort stygnen. Efter det blir det regelbunden rehabilitering och träning för Lucky.

Då försäkringsbolaget i detta fall gick in och hjälpte med Luckys faktura kommer överskottet gå till vår lille kämpe Willy där det saknades 30 0000 kr på hans faktura.