Redovisning/Uppdatering Willy

Redovisning/Uppdatering Willy

3 Mars

Redovisning/Uppdatering Willy

Totalt belopp: 49 914 kr

Jösses vilken vecka det har vart. Vi är helt slut och ser framemot helg fastän vi vet att vi inte kommer att få någon vila. 

Stackars Willy skadade sig illa i helgen och fastän vi fortfarande inte har någon aning om hur han skadade sig så tyder allt på att han har fastnat i något och dragit axeln ur led. 

Willy bokades direkt in hos veterinär som remitterade honom till Blå Stjärnan. På plats fick Willy stark smärtlindring och man försökte dra tillbaka axeln till rätt position men tyvärr gick det inte. Han var tvungen att opereras och fick igår komma hem igen. 

Då Willy är ett nytt tillskott som vi inte hunnit presentera ansåg försäkringsbolaget att försäkringen var såpass nytecknad att de ansåg att den inte var giltig. Försäkringen tecknades oturligt nog två dagar innan Willys skada, så snart han kom till oss så man ansåg att man inte kunde bevisa att Willy inte redan var skadad. Vi skulle ALDRIG låta en katt gå med en otroligt smärtsam skada i flera dagar p.g.a. en försäkring men bestämt är bestämt och vi åkte på en gigantiskt summa för att hjälpa Willy. Han är värd varje krona och denna gången fick vi alla gå ihop och privat lägga ut en större del av Willys faktura för att kunna lösa ut honom. 

Willy mår jättebra efter operation. Nästan lite för bra tycker jourmatte som tycker att Willy verkar helt opåverkad av operation. Hon vakar över honom dag och natt och han är så nöjd med livet. 

Vi lyckade samla in en tredjedel av vad Willys faktura gick på. Stort tack till er alla som bidrog! Vill man skänka en slant till Willys tas dra tacksamt emot.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Lucky”