Uppdatering Anita

Uppdatering Anita

3 Februari

Uppdatering Anita

Det är SÅ skönt att slippa göra ett nödrop!

Att slippa skriva sorgliga inlägg om de stackars katter som räddats och samtidigt försöka föra deras talan. Jag är därför idag ÖVERLYCKLIG att bara kunna skriva ett enkelt och glädjefyllt inlägg om Anita.

Anita har ni väl inte glömt? Hon kom till oss för ca 1 1/2 vecka sedan full av stora och infekterade sår. Vi fick henne snabbt till veterinären som rakade och tvättade hennes sår. Man gav henne en kortisonspruta och satte henne på allergifoder.

Vi är så glada att kunna visa upp dessa bilder som togs exakt en vecka efter att Anita kom till oss. Såren läker jättebra och Anita är så himla duktig. Hon har krage på sig förutom kortare stunder när hon är under uppsikt så att hon inte börjar klia sig.

Hurra för Anita!

Vi hoppas att läkningen fortsätter att gå åt rätt håll. Vidare undersökning och uppföljning kommer att göras för att kunna ta reda på vad det är Anita är allergisk mot men idag är vi bara glada att allt har gått så bra för Anita. Hon är verkligen en underbar katt som man inte kan låta bli att bli lite småkär i!