Sven söker tillfälligt hem

Sven söker tillfälligt hem

2 Februari

Skygga Sven söker tillfälligt hem i Göteborg

Skygga herren Sven på cirka fem år söker nu ett tillfälligt hem hos någon kattvan människa som har mycket tid och tålamod där han kan få blomma ut och lära sig att lita på oss människor.

Sven gick ute i kylan i flera månader utan att någon saknade honom. Det blev så illa att hans ena öra blev köldskadat. När upphittaren kontaktade oss tyckte man även att Svens andning lät tung. Vi åkte direkt och det tog inte lång tid innan Sven var i trygghet. Sven har vart hos veterinären. Man tog alla prover som alla såg bra ut men röntgen visade att Sven har urinsten.

Sven söker ett lite längre tillfälligt hem som har tid och tålamod samt aktivt kan jobba med honom. Med rätt människa kan Sven visa framsteg fort men i detta fall ställer vi oss in på att det kommer att ta tid för Sven. Då Sven inte är hanterbar (går ej att klappa) är det lika viktigt att jobba aktivt med honom som det är att han får sin ”space”. Det ska inte finnas andra djur i Svens Fristad då han går på specialfoder som givetvis bekostas av oss.

Sven är kastrerad, vaccinerad och chippad.

Kan ni ställa upp som långvarig Fristad till Sven så skicka pm!