Uppdatering Kolonikatterna V

Uppdatering Kolonikatterna V

5 December

Det börjar bli kris…

Jösses vilken fullspäckad dag! Tur att det är söndag och att man är ledig från jobbet.

Idag har sju kolonikatter fångats in och körts till olika stödhem och vi tror där finns en eller två dräktiga katter bland dessa sju. Vi är alltså uppe in sexton kolonikatter och det är MÅNGA kvar så stödhem sökes fortfarande.

Vi har ännu ett nödrop från vår eldsjäl där MINST fyra (troligen fler) bosatt sig under hennes altan. Till dessa har vi inga väntande stödhem och det är KALLT. Så snart stödhem finns kommer vi att fånga in dem. Tills dess får de givetvis mat, krypin och infravärme som eldsjälen satt upp.

MEN mitt i allt detta får vi ett nödrop om en kattfamilj på mamma och två ungar som riskeras att bli HEMLÖSA idag om ingen kan hjälpa. Har vi hjärta att säga nej?! Har vi hjärta att veta att dessa katter kommer bli hemlösa?! Svaret är såklart NEJ!

Vi är alltså på två veckor uppe i nitton katter PLUS de stackarna som väntar på att fångas in (allt mellan fyra till tio katter). Vi behöver HJÄLP. Vi behöver STÖDHEM. Vi behöver ha EKONOMIN för att hjälp dessa katter. Vi kan INTE med gott samvete sitta i våra varma hus och veta att det finns katter som är beroende av vår hjälp. Katter som behöver komma in i trygghet och värme för att överleva.

Kan ni ställa upp som stödhem skicka PM så pratar vi vidare där.

Kan ni avvara en slant till alla dessa katter tas det tacksamt emot. Vi kommer att ha megastora utgifter med cirka 25-30 allmänna kontroller, kastreringar, vaccinationer, chippningar samt eventuellt några avmaskningar och lite medicinering. Vi måste köpa fler transportburar för det har vi inte så varenda krona räknas.

ALLA bidrag tas tacksamt emot!!!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Kolonikatterna”

Bild på några av de katter som lät sig fotas medan de andra chillar lite efter en lång dag.