Uppdatering om Kolonikatterna

Uppdatering om Kolonikatterna

23 November

Stödhem sökes i Göteborg med omnejd

Vi har kommit en bit på vägen och lyckats säkra stödhem till åtta katter men vi behöver fortfarande stödhem till resterande.

Vi får många frågor som vi försöker svara på så snabbt vi bara kan och det är högt tryck i inkorgen. Vi söker stödhem som antingen har katter och kan ta emot en eller flera alternativt att man tar emot två då vi tycker det är synd att de små ska behöva bo utan kattsällskap.

Vi har ingen aning hur lång tid det tar att hitta föralltidhem men eftersom det rör sig om så många katter önskar vi att stödhemmet ska kunna avvara MINST tre till sex månader (eventuellt längre tid) på dessa pälsklingar. Det är helt beroende på hur snabbt kissarna socialiseras och lär sig att lita på oss.

Då det även rör sig om många katter och vi jobbar heltid hade det vart bra om stödhemmet har tillgång till bil och kan ta katten/katterna till veterinär vid två tillfällen. Första gången för kontroll, kastrering, vaccination och chippning och andra gången för  vaccination två.

Vi kan inte bestämma i förväg vilka katter som kommer till er. Kön och ålder är okänt för oss så man får helt enkelt hjälpa den man ”får” hem. Alla behöver lika mycket hjälp!

Kan ni öppna ert hem skicka PM.