Välkomna alla nya katter

Välkomna alla nya katter

25 Augusti

Vi har haft att göra kan man lugnt säga. På två dagar har vi tagit emot nio katter som var i stort behov av hjälp! Lyckligtvis har vi lyckats att lösa jourhem till samtliga men ekonomin är snart körd i botten i så alla bidrag till dessa godingar tas emot.

Mamma Bonnie som är tre år gammal kom till oss med sina fyra småttingar som är runt två veckor gamla. Nu får de landa i sitt jourhem och när ungarna är cirka åtta veckor gamla kommer de och mamman att tas till veterinär för vaccination samt chipning. Puma kommer att kastreras så snart ungarna är gamla nog.

Mamma Puma tv år gammal kom med sina två ungar som är ¨cirka fyra månader. De har landat bra i sitt jourhem och samtliga kommer att bokas in för vaccination, chipning och kastrering så snart veterinären anser att de kan kastreras.

Evior cirka fyra-sex år togs hand av en eldsjäl då upphittaren som hade henne på tomten skulle avliva henne med bebisar i magen. Hon fick i lugn och ro föda sina små hos eldsjälen och ungarna som nu är över tolv veckor gamla har flyttat. Eivor hade även ett stort bett från en hund i halsen och då eldsjälen har hundar hemma och Eivor är fullkomligt livrädd för hundar så fick sötnosen komma till oss.

Välkomna alla pälsklingar till Tassensfamiljen!

Alla bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Välkomna”