Ino och Klio

Ino och Klio

23 Oktober

Ino och Klio söker föralltidhem i Göteborg

Ino cirka tre år (den med mest vitt på bröstet) är en katt som redan från start var nyfiken och modig. Hon har relativt lätt för att anpassa sig och trivs med tillvaron så länge hon har Klio. Ino är snabbt på plats i köket när det lagas mat och sitter stirrar koncentrerat på människan i hopp om något gott. Hon älskar gos framför allt med Klio men tackar sällan nej till gos med jourmatte. Hon är ingen knäkatt men älskar att bli klappad på magen och kurrar högt när hon är nöjd. Ino väldigt framåt tjej som är nyfiken på allt, inklusive robotdammsugaren.

Klio cirka tre år är lite skygg och tog långt tid på sig innan han vågade sig ut och utforska. Men han är på god väg. Han är väldigt nyfiken på nya grejer och är expert på att smyga runt helt ljudlöst. Han tycker inte om att gå in i kattburen. Klio älskar mat och sitter snällt och stirrar på oss när vi äter i hopp om att få en matbit. Han har nyligen upptäckt hur härligt det kan vara med gos från människor och uppskattar kli bakom örat väldigt mycket när han är på humör. Detta är en kille som framför allt älskar lek och beter sig lite som en kattunge när han leker.

Katterna trivs väldigt bra ihop och de söker endast hem ihop. De pratar ofta med varandra, sover ihop, leker och myser. Katterna verkar relativt nöjda med att bo inomhus i värmen men gillar att titta ut genom fönster och skulle säkert uppskatta en balkong. Katterna har inga problem med större barn som kan respektera deras gränser.

Båda katterna är kastrerade, vaccinerade och chipmärkta. Låter detta som era nya familjemedlemmar? Skicka ett PM och berätta vad ni kan erbjuda katterna.