Silver

Silver

13 Maj

Silver söker föralltidhem i Göteborg

Vi vet inte hur många gånger vi annonserat Silver men även hon har fått noll intresse och det gör oss så ledsna då vi vet vilken härlig katt hon är. Hon kom till oss med sina två ungar då hennes ägare blivit akut sjuk.

Silver eller egentligen Silverstjärna var en lite tillbakadragen katt när hon kom till jourhemmet men sen hennes ungar flyttade till sina föralltidhem har hon blommat ut i rask takt. Från att ha vart en katt utan någon direkt ”personlighet” blev hon en helt annan katt när hon blev ensamkatt. Hon kurrar så fort man tittar på henne, är extremt kelsjuk och vill mysa hela tiden. Hon älskar att leka och busa och såklart mat.

Hon fyllde fyra år i januari och önskar sig ett nytt föralltidhem. Just nu tycker hon att livet är lite tråkigt för hon längtar ut och under denna årstiden kan man inte ens ha fönstret öppet för att få lite vind i pälsen. Hon söker hem utan andra katter och vill ha tillgång till fri utevistelse alternativt en kattsäkrad balkong.

Hon är kastrerad, vaccinerad, chipmärkt och försäkrad i Agria. Är ni hemmet för henne? Hör av er via PM och berätta mer.