Månadens Utgifter

Månadens Utgifter

31 Januari

Månadens utgifter – januari

Totalt: 18 708 kr

Då tänkte vi summera januari med en liten återblick på vad vi haft för utgifter under månadens gång. Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så ni får en liten uppställning.

Fille – 7 436 kr
Anita – 2 723 kr
Sven – 5 750 kr
Tesla – 350 kr
Frans – 1 359 kr
2 st vaccinationer + 1 st chip – 1 090 kr

Fille som kom till oss med ett skadat ben har haft lite otur med sitt drän. Eftersom det inte läkte efter första dränet fick man sätta in ett nytt och nu har Fille läkt bra. Dränet är borta och likaså hans hälta. Fille är nu grundvaccinerad, chippad och kastrerad. Han kommer snart söka till egna för alltid hem. HURRA för Fille!

Sven en hemlös herre som synts till i flera månader fick även komma in i värmen. Alla prover togs på Sven och alla prover kom tillbaka utan att visa något onormalt. Man fann dock att Sven hade urinsten och behandlas nu mot det. Sven som är en liten skygg herre kommer få den tid och tålamod han förtjänar i sitt tillfälliga hem innan han är redo att söka eget hem.

Anita vår lilla misärkatt kom till oss full av sår och riskerade avlivning då f.d. ägaren inte hade råd att bekosta hennes utredning. Hon kom till oss med en salva som använts med som bara har förvärrat såren samt kortison som inte var utställt till henne. Anita har varit hos veterinär som rakade och tvättade rent henne. Hon fick en kortisonspruta som varar i en månad samt satt på allergifoder. Mer utredning kommer att göras men vi börjar med detta.

Tesla som i skrivande stund söker hem med brorsan Sparven har fått sin andra vaccination.

Frans vår lilla krigare fick åka in akut då båda ögonen svullnat upp. Han har fått kortison men läget är osäkert. Frans ska nästa vecka sättas på antibiotika och man gör ett nytt försök att spola tårkanalerna innan röntgen.

Två kattungar har fått sina första vaccinationer, chippats och genomgått en kontroll.

Summa summarum har vi i januari månad haft utgifter på totalt: 18 708 kr exkl. medicin och foder.

Vill man skicka ett bidrag går det alldeles utmärkt!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Januari”