Uppdatering Frans

Uppdatering Frans

1 Februari

Uppdatering Frans

Frans startar med antibiotika imorgon.
Måndag 8/2 är han inbokad för ett andra försök att spola tårkanalerna då det blivit såpass illa. Han kommer samtidigt att lämna blodprov för att kontrollera njurvärde. Efter spolning och resultat på blodprov kommer vi att stämma av med veterinär inför röntgen. Förhoppningen är ju givetvis att man kommer igenom tårkanaler denna gång.

Då han inte blivit sämre av kortison tror vi inte att det är herpes som han redan testat negativt för. Funkar inte spolning denna gång hoppas vi att tårkanalerna syns på skiktröntgen och att om de är missbildade/skadade att det går att operera så att Frans kan få känna sig bra.

Tillsammans är vi starka!
Det känns helt OTROLIGT bra att meddela att tack vare er hjälp och Kattfonden -Insamlingsstiftelse för hemlösa katter mycket generösa gest att matcha ALLA Frans bidrag upp till 15 000 kr har vi tillsammans med Kattfondens bidrag lyckats att samla ihop hela 38 528 kr till Frans!

FANTASTISKT!!!

Det är så himla skönt att kunna hjälpa Frans med precis det han behöver och lite därtill. För Frans har helgen gått okej. Svullnaden över ögonen har lagt sig lite men vi förväntade oss faktiskt tydligare förbättring men vi är glada att kortisonet snarare hjälper än stjälper fastän Frans såklart inte är av med sina besvär.

Vi inväntar nu att få återkoppling från Frans veterinär med hur vi ska gå vidare med Frans njurprover / skiktröntgen och huruvida man går vidare med spolning av Frans tårkanaler. Blodprov för njurarna kommer bokas in omgående och röntgen därefter.