Ronja och Cammy

Ronja och Cammy

12 Mars

Ronja och Cammy söker föralltidhem i Göteborg

Då är det dags för mamma Ronja snart fyra år och hennes dotter Cammy som snart är två år att söka sitt föralltidhem tillsammans. Tjejerna kom till oss efter att markägaren hotat av avliva de stackarna så vi är extremt glada att vi hann ta in dem i tid.

Ronja är en social och nyfiken tjej som älskar uppmärksamhet och att stå i centrum. Hon älskar mat och att busa och springa snabbt med Cammy eller efter fjäderleksaken. När hon inte busar eller äter ligger hon bredvid en i soffan, i valfri koja med tak eller med Cammy. När ingen ser försöker hon krafsa till sig mat från jourmatte eller brottas med fjäderleksaker.

Cammy är en otroligt söt och gosig tjej som gärna ligger med i sängen eller gosar i knät med de hon känner sig trygg med. Men bara på hennes villkor. Hon är lite reserverad och nervös om man rör sig fort, rör henne när hon inte vill eller när det kommer nya människor. Hon kräver lite tålamod, men när hon väl är bekväm älskar hon att mysa. Cammy älskar snören, att jaga Ronja och ligga skruvad på rygg på golvet och betrakta vad som händer omkring henne.

Båda tjejerna är snälla, pratar i kör när maten ska serveras och älskar varandras sällskap. De vill gärna vara med när det händer något. Tjejerna vill absolut bo tillsammans med tillgång till trygg utevistelse. Tjejerna är vaccinerade, kastrerade och chippade. Agria försäkring finns att ta över om man vill.

Vid intresse så skicka ett pm och berätta vad just ni kan erbjuda tjejerna.